Natura

"Omul este cuprins de natura. Unii o numesc frumusete. Peste ani omul isi aduce aminte de momentul de fericire trait, care s-a sadit durabil in fiinta sa. Poate ca nu mai stie locul, poate ca acum imaginea este neclara, dar i s-a infiripat in minte pentru totdeauna"
Peter Sragher (1960)

vineri, 26 februarie 2010

Frumusețea unei femei

Te intrebi vreodată ce îți mai trebuie ca să ajungi să fii sau să te crezi frumoasă?

În primul rând, ca să te simți frumoasă nu trebuie să te compari cu o altă femeie. A fi frumoasă nu înseamnă că trebuie să fii mai frumoasă decât o altă femeie. Comparăte-te pe tine, cea de azi, cu tine cea de ieri și, astfel, o să afli ceea ce trebuie să faci pentru a-ți descoperi frumusețea.
Analizează lucrurile care te-au facut să te simți frumoasă ieri și continuă să le faci azi. Amintește-ți că pentru a fi o persoană frumoasă trebuie să ai un suflet frumos.
Frumusețea este în jurul tău, nu în saloanele de înfrumusețare scumpe sau în spa-urile costisitoare.
Scrie pe o hârtie persoana, arta, destinația de vacanță sau un alt loc ce ți se pare frumos. Analizează de ce ți se par atât de frumoase și este posibil să gasești raspunsul pe care îl cauți. Este posibil ca acele locuri sau persoane să ți se pară frumoase pentru că o parte din tine este strâns legată de ele.
Descrie-ți frumusețea interioară printr-un vers. Dacă vei citi apoi versul și te vei simți pe deplin multumită, înseamnă că ești frumoasă și nu trebuie să te gandești dacă ceilalți știu că așa ești tu. Important este să fii multumită de propria persoană și atunci vei fi frumoasă.
Ești conștientă că ai ceva ce te face foarte frumoasă? Atunci încearcă să îmbunătățești aceste lucruri. Fii conștientă de ceea ce ai frumos și nu neglija acest lucru. Pentru o persoană ochii pot reprezenta cea mai frumoasă parte, pentru altele părul, și tot așa. De exemplu, dacă ești conștientă că ochii sunt cea mai frumoasă parte a corpului tău, nu îi neglija, nu îi ascunde. Mândrește-te că acest lucru admiră lumea la tine și lasa-i să fie priviți și admirați.
Sănătatea reprezintă frumusețe. Dacă nu ai grijă de corpul tău și îl distrugi iți pierzi frumusețea. Ai o singură viață de trăit și una singură pentru a fi frumoasă și pentru a o trăi într-un mod frumos. Fă orice iți stă în masură ca să ai un corp sănătos și, în același timp, frumos.
Iubește-ți corpul și fă-l frumos, adică ofera-i elementele nutritive de care are nevoie pentru o viață sănătoasă și frumoasă. Să îl vindeci și să îl păstrezi într-o formă bună este primul pas pe care trebuie să îl faci către o viață frumoasă.
Multe persoane se sperie de bătrânețe, de riduri și de tot ce înseamna ea, însă nu ar trebui să fie așa. Bătrânețea este extrem de frumoasă și că așa trebuie să fie pentru ca întreaga viață se îndreaptă către ea.
La vârsta a treia înțelepciunea te va ajuta să atingi vârful frumuseții. Fiecare an în plus, fiecare aniversare te mai urcă o treaptă pe scara frumuseții. Îmbătrânirea este cel mai bun lucru care ni se poate întampla, deoarece ne duce către apogeul frumuseții și ne învață să descoperim frumusețea în fiecare clipă.

Niciun comentariu: